Project Description

Home » Project » Kronenburg Group- 50-jarig jubileum

Project Kronenburg group

Kronenburg Group bestond 50 jaar. Genoeg reden voor een fantastisch feest! Samen met Hans en Caroliene Kronenburg hebben wij uitgebreid overlegd en een evenement georganiseerd dat zowel overdag als ’s avonds voor jong en oud een unieke beleving was.

Onze organisatie van dit evenement op maat
Het team van de Kronenburggroup bestond uit een gemêleerd gezelschap waarbij tijdens dit unieke event zowel de jonge garde als de ‘oudere kern’ entertaind en betrokken moesten worden!

Het 50-jarige bestaan van de Kronenburggroup moest een herinnering worden om nooit te vergeten.

Na contact met onze opdrachtgever via telefoon en e-mail hebben wij de wensen en onze ideeën vertaald naar een compleet verzorgd programma.

Bij Down South Events hechten we waarde aan persoonlijk contact en met die reden hebben we Hans en Caroliene uitgenodigd om niet alleen de opties wat betreft locatie en muziekband live te komen bewonderen, maar ook om elkaar te leren kennen. Wij geloven namelijk dat hoe dichter wij bij onze klant staan, hoe zorgvuldiger ons programma aansluit bij onze gasten.

De ervaring van de klant

Ons 50 jarig jubileum 3/4 April was een onvergetelijke gebeurtenis. Van een puzzeltocht met oldtimers eendjes tot een fantastische lunch, een top diner en een feestavond om nooit te vergeten.

In één woord: Down South, jullie zijn the best ever. Iedereen en niemand uitgezonderd kreeg de aandacht en warmte die jullie uitstraalden. De locatie in Vaals was perfect en een hele goede keuze van jullie.

Down South, jullie zijn toppers!

We zullen jullie missen! Hans en Caroliene Kronenburg

IMPRESSIE

Bekijk alle projecten