Project Description

Home » Project » Qurios- Event en Oktoberfest

Project Qurios

Wij houden ervan om mensen te verrassen. Al helemaal in de vorm van een themafeest en verschillende activiteiten waardoor alle deelnemers een geweldige dag ervaren! Het initiële plan van deze klant was voor ons om een leuke feestavond en dagvullend evenement te organiseren. Wij hebben daar een Down South twist aan gegeven…

Onze organisatie van dit evenement op maat
In samenspraak met het externe evenementenbureau is het programma bepaald en over de details nagedacht. Wij vormden de uitvoerende partij. Uiteraard hebben we een locatie gevonden die perfect bij de groep paste. Hierbij vonden we het belangrijk dat iedereen, ongeacht allergieën, conditie en medische achtergrond, erbij hoorde en de hele dag mee kon doen. Om het programma te creëren hebben wij rekening gehouden met alle bijzonderheden, en nagedacht over wat bij de groep past, de dynamiek van de groep en welke ervaring een blijvende herinnering zou opleveren. Aan de hand daarvan hebben wij een ongekend passend programma samengesteld. Een programma dat aansloot bij jong en oud, waarbij grenzen verlegd werden.

Wij houden ervan om erachter te komen welk type feest past bij onze klant. Hier zit onze kracht in. We sluiten onze evenementen altijd aan bij de wensen en doelstellingen van de klant, maar halen deze tegelijkertijd graag uit de comfort zone. Zo worden zelfs de opdrachtgevers verrast!

Dit was ook het geval met Qurios. Na het diner kwamen de gasten terug op de locatie waar zij overdag ook waren geweest. Maar de locatie was inmiddels onherkenbaar, net als de gasten. Gekleed in traditionele Oktoberfest outfits betraden ze de feestlocatie, die eveneens in Oktoberfest ademde. Dit zagen de gasten niet alleen terug in de aankleding en uitstraling, maar ook in de hapjes en drankjes die waren afgestemd op het thema. Met deze perfecte stijl en smaak creëerden we een unieke beleving voor alle gasten.

IMPRESSIE

Bekijk alle projecten