Project Description

Home » Project » RH Interieurs – Meerdaagse training

Project RH Interieurs

Het jaar liep ten einde en voor RH Interieurs was dit dé gelegenheid om medewerkers samen met hun partner te bedanken middels een meerdaags trainingevent. Aan ons de taak om hier een unieke, intensieve en verrassende beleving van te maken.

Onze organisatie van dit evenement op maat

Het meerdaagse event begon op z’n zachtst gezegd pittig. Het team ging aan de slag met ons Militair voor een dag programma. Ze kregen een voorbereidingslijst met wat ze mee moesten nemen en waar ze zich moesten melden, maar de rest bleef nog even geheim… Wat volgde was een competentiegericht programma met een doel, waarbij de training wordt omgezet in leermomenten op het gebied van teamgedrag en leiderschap. Met een aantal actieve en sportieve activiteiten werd dit programma opgevuld. Uiteraard zorgden we hierbij voor de militaire aankleding en jeeps.

Na aankomst bij de vakantiewoning ging de training over in een culinaire food experience. De deelnemers waren volledig voorbereid op een fysiek zware nacht en volgende dag, maar niets was minder waar! Hun harde werken werd beloond met health en relax activiteiten: massages, spa, culinaire hapjes en ultiem ontspannen op een luxe locatie in het mooie Zuid-Limburg!

DE ERVARING VAN ONZE KLANT

Alles was tot in de puntjes geregeld, van de activiteiten tot en met de overnachtingen. Alle drie de dagen waren verschillend en vooral verrassend qua activiteiten, dat het juist erg leuk maakte. We hebben met het team herinneringen gemaakt die we ons hele leven bij ons zullen dragen. Complimenten naar Giulia en haar team die dit voor ons hebben kunnen realiseren!

IMPRESSIE

Bekijk alle projecten