Home » Online evenementen
Loading...

Online evenementen

In het digitale tijdperk worden vergaderingen steeds meer verplaatst naar een online omgeving, maar ook voor evenementen kan dit de perfecte locatie zijn. Op afstand kunt u toch samen zijn, zonder moeite te hoeven steken in het vinden van een ruimte. Bovendien bespaart het een hoop reiskosten. En het invullen van de activiteit? Daar zorgen wij natuurlijk voor.
Online vergaderarrangementen worden door ons vormgegeven met passende achtergronden, audiovisuele toepassingen en andere details die de vergadering perfect aanvullen. Maar ook teambuilding kan online plaatsvinden: ga voor een ludieke bingo of een popquiz met hoog fungehalte! Natuurlijk bieden we ook genoeg opties voor gezinnen. Laat oma en opa bijvoorbeeld een online kookworkshop volgen met de kleinkinderen! Er is zoveel te beleven online.

Contact opnemen

Online popquiz

Het hele team zet zich met hart en ziel in op de werkvloer. Laten ze dezelfde passie zien tijdens onze online popquiz? In teams strijden jullie tegen elkaar om de titel van grootste muziekkenner! Veel verschillende genres en soorten vragen passeren de revue. Met live muzikanten die zorgen voor een ongekende sfeer. Zelfs op afstand. Want deze unieke popquiz vindt online plaats, met live muziek en spetterende visuals. Naar wens verzorgen we ook een heerlijke thuisborrel, voor dat echt pubgevoel!

Meer informatie

Spreken als een baas

Iedereen kan een nieuw talent aanleren, ook als het totaal buiten je comfortzone is. Middels deze training leert iedereen spreken als een baas! Gedurende vijf dagen krijgen jullie handvaten aangereikt om een betere spreker te worden én om met een comfortabel gevoel voor een groep te staan. Er wordt voldoende gelegenheid geboden om vragen te stellen aan onze professionele trainers. Natuurlijk sluiten we de training af met een gezellige online borrel.
Meer informatie

Online muziekworkshop

Maak een professionele opname én kom als team dichter bij elkaar! Wees creatief, doe een beroep op jullie muzikale skills en neem geluid op met alles wat thuis voorhanden is. Maar ook collega’s met een minder muzikaal gehoor zullen bijdragen aan een geweldig eindresultaat. Ook mogelijk als teamtraining met interactieve opdrachten die in een muzikale mix worden verwerkt. Volbreng de opdrachten, verzamel muzieknoten en win!
Meer informatie

Online kettingreactie

Dit unieke spel stelt jullie samenwerking op de proef! Ontvang materialen thuis en bouw een kettingreactie terwijl jullie met het team telefonisch overleggen. Hierbij staan duurzaamheid en groene energie in het middelpunt, maar wordt ook voldoende aandacht besteed aan teambuilding en samenwerken. Steek met het team energie in de kettingreactie en zorg zelf voor een spetterende finale. Een geslaagd teambuilding activiteit waardoor jullie de gestelde doelen zeker bereiken.
Meer informatie

Online kookworkshop

Thuis genieten van een heerlijk zelfgemaakt diner, is er iets mooiers dan dit? Nou, wel als dit diner gemaakt is onder begeleiding van een professionele chef! Beleef deze bijzondere kookworkshop geheel vanuit eigen keuken en leer nieuwe tips en tricks die u misschien nog niet kende. De recepten en ingrediënten worden bij u thuis geleverd, waarna u via videocall alle instructies krijgt. En daarna is het natuurlijk genieten van dit feestmaal!
Meer informatie

IMPRESSIE