Home » Privé evenementen » Rally rijden
Loading...

AVONTUURLIJKE RALLY’S ZIJN ONZE SPECIALITEIT!

Een strakblauwe lucht, stralende zon en de wind door de haren terwijl jullie in een prachtige klassieke auto door het Heuvelland touren… Onze autorally evenementen zorgen voor dat echte Down South gevoel. Jullie gaan samen op weg tijdens een avontuurlijke tocht en komen onderweg de mooiste verborgen plekjes van Zuid-Limburg tegen. Teamwork, samenzijn en vooral volop genieten staan hierbij voorop! Ieder moment van de rally wordt door ons geregeld. Van het vastleggen van prachtige auto’s, opdrachten en enthousiaste medewerkers die jullie begeleiden tot diverse locaties, routes en een mooie prijs voor het winnende team!

RALLY OP MAAT

Onze eventmanagers maken voor iedere rally een unieke opzet. Geen groep en dus ook geen rally is hetzelfde! Zij kijken daarbij naar de groepssamenstelling en de voorkeuren die jullie hebben. Houden jullie meer van sportieve activiteiten of juist van puzzels? Dan passen we de rally daarop aan. Maar ook rally’s met de nadruk op culinair of cultuur behoren tot ons repertoire. Een combinatie van dit alles is natuurlijk ook mogelijk!
Vanwege het full concept karakter van de rally bieden wij deze aan vanaf €250,- per persoon.

PICK YOUR RIDE

Onze auto’s staan klaar om met jullie groep te vertrekken. Aan jullie de moeilijke taak om te kiezen met welk vervoersmiddel jullie de weg op gaan.

  1. Het klassieke eendje is dé perfecte oldtimer om een autorally mee te rijden. Beleef het Heuvelland vanuit een van onze kleurrijke deux chevaux en geniet met het dak open van het eigenwijze karakter van de auto.
  2. Een oude kever is nog zo’n mooi voorbeeld van een auto met karakter. Tijdens de keverral-ly genieten jullie niet alleen van de omgeving en de fantastische activiteiten, maar ook van jullie kever cabrio tussen de activiteiten door.
  3. Een authentieke vespa biedt een heel ander perspectief dan de voorgaande oldtimers. Rijd met de hele groep een prachtige route op een karakteristieke scooter.
  4. De moderne Tesla is de perfecte keuze voor een milieuvriendelijke en groene rally. Geniet van de luxe, de stijl en sfeer die deze fantastische auto met zich meebrengt.
Contact opnemen

Privé evenementen