Home » Marketing evenementen test
Loading...

Marketing evenementen

Bij Down South Events vinden we het belangrijk dat we iedere klant persoonlijk leren kennen. Wat wilt u met uw evenement bereiken en hoe wilt u dat doen? Wij helpen u graag uw doelen te behalen. We begrijpen de passie voor uw merk en de identiteit die uw merk behelst. Deze identiteit laten wij graag naar voren komen tijdens een presentatie, evenement of allesomvattende campagne. Samen met u werken we aan het image dat u met uw merk wilt uitstralen. Dit doen we op de Down South manier: geheel naar uw wensen, maar net iets meer en tot in de details geregeld. Is de koers van uw brand al bepaald? Onze eventplanners helpen graag in de vorm van eventmanagement, waarbij we met u meedenken over de uitvoering en organisatie en deze in een verder stadium coördineren. Onze eventmanagers houden van creatieve oplossingen en een gastvrije, professionele sfeer waarin uw merk het beste tot stand komt. Van idee tot uitvoering, ons Down South team staat voor u klaar!

Contact opnemen

Uitgelichte projecten

KLANTBELEVING

Laat zien waar u en uw bedrijf voor staan met een klantevent of relatiedag. Een passende en professionele manier om uw klanten beter te leren kennen en om te laten zien wie de personen achter uw bedrijf zijn. Onze eventmanagers organiseren een klantbeleving van plan tot organisatie en van uitvoering tot evaluatie. Zo bent u verzekert van een succesvol relatie-event dat resulteert in een uitbreiding van uw klantenbestand, het ontvangen van zinvolle feedback en wederzijds inspirerende contacten.

Meer informatie

PRODUCT LANCERING

Met een release party zorgt u ervoor dat uw nieuwe product, dienst of merk blijft hangen bij de (potentiële) klant en niet bedolven raakt onder de concurrentie. Wij zorgen voor uw lanceerevent, compleet met locatie, decoratie, entertainment, personeel en promotie. Laat uw klanten het product live ervaren en zorg voor directe interactie en contact. En kunnen uw klanten niet allemaal op locatie aanwezig zijn? Dan kunnen we natuurlijk ook een online event organiseren.
Meer informatie

OPENING

Na al dat harde werken kunt u uw nieuwe bedrijf of locatie eindelijk openen. Dit vraagt om een groot feest! Maar waar begint u met het organiseren van zo’n opening? Hier komt meer bij kijken dan u misschien in eerste instantie denkt. Onze eventmanagers nemen dit graag van u over. Ze kleden de locatie aan, zorgen voor personeel, laten voldoende eten en drinken aanrukken en kunnen zelfs entertainment verzorgen. Dit alles in nauw overleg met u, zodat uw bedrijfsidentiteit de rode draad van het evenement vormt!
Meer informatie

CONCEPT ONTWIKKELING

Heeft uw bedrijf een grote verandering doorgemaakt? Bent u juist op zoek naar deze verandering door middel van een herpositionering in de markt? Of wilt u een heel ander doel bereiken? Wij denken mee hoe u dit doel bereikt en de verandering op een grootse manier bekendmaakt. Er zijn zoveel mogelijkheden, en onze eventmanagers weten precies welke bij u past. Zo zorgen zij voor een event met passende huisstijl en identiteit.
Meer informatie

HOSTESSES EN PERSONEEL

Zet de perfecte sfeer en gastvrijheid neer met onze crew members! Uw event wordt onvergetelijk door uw gasten te omringen met ons team van enthousiaste medewerkers. Vol overgave zorgen ze ervoor dat iedere gast zich speciaal, gehoord en ontzorgd voelt. U kunt gebruikmaken van onze hostesses, bar medewerkers, technici, parkingboys en meer! Middels hun kleding, styling en gastvrijheid ademen zij gedurende het hele event uw bedrijfsstijl uit.
Meer informatie

IMPRESSIE