Home » Privé evenementen » Soultravel
Loading...

Soultravel: waar je ziel tot leven komt

Medium en coach Hedwig geeft rust in ieders leven, op wat voor manier dan ook. Samen met een team van professionals begeleidt zij Soultravel: een spirituele beleving, die in het teken staat van uzelf leren kennen, positieve veranderingen doormaken en de passie vinden die u gelukkig maakt.

Op reis naar de frequentie die bij je past

Tijdens een Soultravel weekend ontdekt u hoe verschillende frequenties uw ziel beïnvloeden. Welke frequenties openen uw ziel en geven toegang tot de mooiste boodschappen? Soultravel is een ultiem moment voor uzelf. Wat wilt u bereiken en hoe blijft u de rust in uzelf bewaren? Een Soultravel weekend geeft antwoord op deze vragen en meer. Volg uw gevoel en kom terecht op uw levenspad.

Een luxe verblijf en professionele begeleiding

Dit pad bewandelt u natuurlijk niet alleen. Medium, coach en meditatiedocent Hedwig wordt bijgestaan door een team van professionals, waaronder een sportdocent, therapeut in chronische ziekten, een 5 rythms docent, een spirit soundmaker en een kok. Omringd door de Limburgse heuvels komt u helemaal tot rust, terwijl u verblijft op een locatie voorzien van alle luxe.

Het Soultravel programma

Het gehele weekend staat in het teken van diverse workshops en trainingen. Neem deel aan spirituele meditatie, de leer van frequentie, energetische dans, yoga, een workshop voedingsleer en meer. Iedere dag ontvangt u een ontbijt, lunch en diner en wordt u voorzien van thee, fruitwaters en gemalen koffie. Uiteraard wordt rekening gehouden met allergieën. Neem contact met ons op voor een uitgebreid programma en de mogelijkheden.

Contact opnemen

Privé evenementen