Onze enthousiaste eventmanagers helpen u graag | Down South Events

Onze eventmanagers realiseren een uniek en creatief plan, gebaseerd op uw persoonlijke wensen

Header image Over ons - Downsouth Events
https://youtu.be/VuI8xhGDqVE
Down South Beeldmerk
Over ons

Down South Events

Iedere bijzondere gelegenheid is het waard om gevierd te worden. Samen met collega’s, vrienden of familie viert, herinnert en geniet u. Dan wilt u liever niet bezig zijn met het evenement zelf, maar gaat u op zoek naar een partij die het snapt. Bij Down South Events weten we dat de kleinste details het verschil maken. We denken niet in hokjes, en bewandelen nooit de gebaande paden, maar gaan vol overgave en passie op zoek naar een creatieve oplossing die aansluit bij uw ideeën. Nooit een voorgeschreven programma, maar een uniek


en creatief plan dat wordt gebaseerd op uw persoonlijke wensen en doelstellingen. Zo leveren wij hoogwaardige totaalconcepten op maat. Een zorgvuldig samengestelde beleving, uitgevoerd door onze professionele en enthousiaste medewerkers die uw gezelschap en beoogde doelstellingen centraal zetten. Zo worden zowel corporate als private georganiseerd, waarbij de gehele organisatie van vraagstuk tot nazorg kan worden vertrouwd in de handen van Down South Events

Heuvelland

Hierbij maken wij graag gebruik van de idyllische omgeving die het Zuid-Limburgse Heuvelland typeert en al het moois dat de Bourgondiërs te bieden hebben!

Amsterdam

Om te voldoen aan de wensen van klanten uit het noorden van hebben we in 2020 een kantoor in Amsterdam geopend. Middenin de Jordaan proeven we de sfeer van onze bruisende hoofdstad.

Down South Beeldmerk
Reviews
Kronenburg Group - Partner Down South Events
 

Kronenburg Group - Nieuwegein

Ons 50 jarig jubileum 3/4 April was een onvergetelijke gebeurtenis. Van een puzzeltocht met oldtimers eendjes tot een fantastische lunch, een top diner en een feestavond om nooit te vergeten.

Lees meer

Kronenburg Group, Archimedesbaan 25, Nieuwegein

Kasteel Vaalsbroek - Partner Down South Events
 

Kasteel Vaalsbroek - Vaals

Down South Events is één van de vaste eventpartners van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Een jong en fris eventbureau met als stralende middelpunt de eigenaar Giulia Vinken, zij onderscheidt zich constant; door verrassend en uniek te zijn. Wat beleeft onze gast bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek tijdens een event georganiseerd door Down South Events? Het pro actief meedenken, de creativiteit en het oog voor smaakvolle details. Dat nét even anders benaderen maar altijd gericht op de klant maakt het team van Down South Events een onmisbare schakel in het “geheel ontzorgen” van onze gasten. Zij zijn betrokken bij ieder event en weten feilloos de wensen van de gast om te zetten in een eigen en op maat gemaakte activiteit. Het dienstenpakket dat ze leveren van offerte met digitaal moodboard tot en met de uitvoering van het event, waarin ze vooruitlopen op de toekomst en tevens de persoonlijke betrokkenheid van hun teamleden maakt ze bijzonder….zelfs uniek!

Lees meer

Kasteel Vaalsbroek, Vaalsbroek 1, Vaals

De Gouden Lepel - Partner Down South Events
 

De Gouden Lepel - Geleen

Vanwege de drukte hebben wij een evenementenbureau in handen genomen om onze Grand Opening compleet te verzorgen, inclusief de promotionele marketing van onze Gouden Lepel zoekactie, de aankleding, entertainment, uitnodigingen en management. Oftewel een A tot Z. En wat zijn wij blij dat wij Down South Events hebben leren kennen!

Lees meer

De Gouden Lepel, Rijksweg Zuid 250, Geleen

Château Neercanne - Partner Down South Events
 

Château Neercanne - Maastricht

Down South Events heeft ons in 2017 letterlijk uit de brand geholpen! Neercanne was midden in het evenementenseizoen getroffen door een brand bij de buurman, die onze grotten met roet bedekte.

Lees meer

Château Neercanne, Cannerweg 800, Maastricht

Jansen Group - Partner Down South Events
 

Jansen Group - Maastricht

Ik wil jullie hartelijk danken voor de fijne samenwerking van de afgelopen weken. Het was een zeer geslaagd feest zaterdag.

Lees meer

Jansen Group, Ankerkade 14, Maastricht

Damen Transport - Partner Down South Events
 

Damen Transport - Ohé en Laak

De vele lovende reacties die we van onze gasten hebben ontvangen maken de dag voor ons nog eens extra speciaal en daaraan hebben jullie voor een groot gedeelte bijgedragen!

Lees meer

Damen Transport, Pr. Beatrixlaan 9, Ohé en Laak

Dreams by Top Shops - Partner Down South Events
 

Dreams by Top Shops - Maastricht

Down South Events is een gewaardeerde DREAMS partner waarmee we al jaren mooie events zoals o.a. de Maastrichtse Haringparty en InterClassics tot volle tevredenheid samen vormgeven. Een energiek en charmant team, onder leiding van Giulia en Ler, zorgen voor de creatieve en persoonlijke invulling, ontzorgen en schakelen snel en efficiënt. Ze zijn genereus in hun gastvrijheid en plezierig om mee te werken. Voor DREAMS de perfecte ondersteuning voor high end events!

Lees meer

Dreams by Top Shops, Verwerhoek 40, Maastricht

Hotel Kasteel Bloemendal - Partner Down South Events
 

Hotel Kasteel Bloemendal - Vaals

Als we een teamevent van onze gasten uitbesteden bij het professionele team van Down South Events, is dit een garantie voor succes. Aan alle elementen wordt gedacht waardoor het voor de gasten zorgeloos genieten is van de gekozen activiteit. Dit is voor onze locatie een fijne samenwerking.

Lees meer

Hotel Kasteel Bloemendal, Bloemendalstraat 150, Vaals

Kasteel Vaalsbroek Bistro  - Partner Down South Events
 

Kasteel Vaalsbroek Bistro - Vaals

In November hebben wij Down South benaderd met de vraag of zij ons konden helpen met het opzetten van een tijdelijke bar/bistro in ons kasteel. Binnen 2 dagen kwamen zij met een plan om onze lounge om te dopen tot een sfeervolle ‘pop up’ bistro compleet met bar waarin alle installaties verwerkt waren en waarbij de creativiteit verderging dan wij zelf hadden kunnen bedenken. Immers, de ruimte die wij hiervoor wilden gebruiken heeft een zakelijke uitstraling en niet de gezelligheid die wij wilden bieden aan onze hotelgasten.

Lees meer

Kasteel Vaalsbroek Bistro , Vaalsbroek 1, Vaals

Down South Beeldmerk
Down South team
 

Vanuit uw vraag verzorgen wij maatwerk

Down South Events creëert unieke concepten waarbij alles aankomt op maatwerk. Geen bestaande programma’s of invullingen gebaseerd op een thema, maar een blanco blad dat compleet wordt ingevuld in samenwerking met onze klant. Rekening houdend met doelstellingen, wensen of branding ontwikkelen wij het perfecte maatpak. Daarnaast denk ik dat ons team misschien wel de belangrijkste spil is binnen de organisatie van onze events. Ons team wordt gevormd door een hechte club mensen die naadloos op elkaar aansluiten en allemaal met hun eigen kwaliteiten een enthousiasme en sfeer creëren die voor onze klant absoluut onbetaalbaar is.

Lees meer

Giulia Vinken - Eventmanager
Giulia Vinken - Eventmanager

De sfeer bij Down South Events is heel goed. Nooit te formeel, maar toegankelijk en prettig. Dat is wat mij betreft ook de unique selling point van Down South Events. Onze gasten vinden het vaak erg leuk om met ons een praatje te maken. Ik ben erg sociaal en spontaan, waardoor ik goed in het Down South team pas. Zelf heb ik nog maar twee events meegemaakt. De horecabeurs in het MECC vond ik het leukste!

Lees meer

Imaine - Eventmanager
Imaine - Eventmanager

Down South Events is uniek doordat het een dynamisch team is dat zich telkens weer makkelijk aan een evenement aanpast. Ik denk dat het multifunctionele aspect van Down South Events het beste is. Of het nu op amusement- of functioneel gebied is, Down South Events past zich er op aan! Zelf draag ik een ondersteunende rol bij aan het team. Telkens wanneer ik kan uithelpen, doe ik dit. Ik denk dat ik ook het beste ben in flexibel zijn. Ik ben nog niet op veel evenementen geweest, maar vond de Horecabeurs het leukste. Dit was een groot evenement met veel publiek en diversiteit. Op één dag voerde ik diverse taken uit, waardoor het nooit eenzijdig werd.

Lees meer

Thiara - Eventmanager
Thiara - Eventmanager

Zelf werk ik eerlijk gezegd nog niet zo lang bij Down South Events, maar dat staat los van hoe leuk ik het vind om hier te werken. Sinds mijn eerste werkdag voelde ik me meteen thuis binnen het bedrijf en met mijn collega’s. De verschillende soorten werkzaamheden en events maken het werk zo leuk om te doen, dat het totaal niet voelt alsof ik aan het werk ben. We zijn namelijk altijd bezig met mensen die aan het genieten zijn.

Lees meer

Janneke - Eventmanager
Janneke - Eventmanager

Down South Events weet met smaak een event of bijeenkomst te realiseren. Wij denken niet in hokjes, maar vinden de meest unieke belevingen binnen een concept. Bij Down South Events is alles van begin tot einde geregeld. Een zorgeloze dag is dan ook wat wij bieden, bijvoorbeeld tijdens bedrijfsuitjes die out of the box zijn, maar tegelijkertijd niet vergezocht. Down South Events kent het prachtige zuiden als geen ander, en weet de leukste manieren om deze optimaal te beleven. Wij omringen ons met het beste personeel en garanderen zo een professioneel en elegant event.

Lees meer

Janneke - Eventmanager
Janneke - Eventmanager

Down South Events is zeer uniek in alle opzichten. Niets is te gek voor Giulia en Ler en in alles zien zij een uitdaging die zij met plezier oppakken. Down South Events is erg goed in wat dan ook gedaan moet worden. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, en dan nog net iets meer.

Lees meer

Jill - Eventmanager
Jill - Eventmanager

Down South Events is erg uniek, omdat écht de nodige aandacht wordt geven aan een evenement waar wij voor werken. We zorgen dat een evenement aan niks ontbreekt. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, van uitstraling tot hostesses.

Lees meer

Amber - Eventmanager
Amber - Eventmanager

Bij Down South Events draait het echt om the experience. Je wordt met veel liefde en warmte ontvangen door Giulia, Ler en het team. Zij doen er alles aan om je thuis te laten voelen. Als medewerker sta je daarom met veel plezier voor ze klaar als een evenement gepland staat. Ieder evenement is er weer iets nieuws om te ontdekken, of dit nu een locatie, activiteit of samenwerking is. Dit maakt werken bij Down South Events zo leuk: het is altijd anders!

Lees meer

Sjuul - Eventmanager
Sjuul - Eventmanager

De klant staat centraal. Dat maakt Down South Events zo speciaal voor mij. Uiteraard is dit een doel, een way to live by van meer organisaties dan deze alleen. Echter, zoals Down South Events het doet, heb ik een bedrijf nog nooit zien doen. Down South Events organiseert evenementen op een heel persoonlijke manier en maakt er een prioriteit van om elk evenement zoveel mogelijk op de klant af te stemmen, zonder pretentieus te worden maar juist op een prettige, informele manier met iedere klant om te gaan. Af en toe met een grap en een lach, maar op de juiste momenten juist onzichtbaar terwijl toch alles goed geregeld blijft.

Lees meer

Myra - Eventmanager
Myra - Eventmanager

Voor mij is er geen ander evenementenbureau dat zulke uitgebreide en geperfectioneerde evenementen kan organiseren, en dit helemaal naar wens van de klant. Onze gasten zien dat veel passie in de events gestoken wordt en alles waargemaakt kan worden waar ze om vragen.

Lees meer

Ylenia - Eventmanager
Ylenia - Eventmanager

Down South Events is uniek door eigenaresse Giulia. Haar kracht is een concept te verkopen waarin de klant haar moet vertrouwen, waarbij ik het geweldig vind hoe ze telkens weer de verwachtingen van de klant weet te overtreffen!

Lees meer

Simone - Eventmanager
Simone - Eventmanager

Down South Events onderscheidt zich van andere evenementenbureaus doordat de evenementen vanuit het perspectief van de klant georganiseerd worden, waardoor iedere klant een stressloos event beleeft. Met een ontzettend goed oog voor detail en kwaliteit biedt Down South Events altijd de ultieme ervaring, half werk is ons niet bekend. Het team is goed op elkaar afgestemd, klein en gezellig. Dit maakt de ervaring voor de klant des te beter.

Lees meer

Anne - Eventmanager
Anne - Eventmanager

De formele/informele aanpak van Down South Events maakt de werkwijze zo uniek: professioneel, maar wel op een prettige, persoonlijke manier. Het enthousiasme, de vele mogelijkheden, het Bourgondisch Limburgse gevoel, de omgeving en evenementenlocaties vormen samen geen standaard programma. Down South Events stemt juist met de klant af waar de wensen liggen en probeert deze te realiseren door een passende activiteit en locatie te vinden.

Lees meer

Lieke - Eventmanager
Lieke - Eventmanager

Kort omschrijven wat Down South Events uniek maakt gaat simpelweg niet. Dat moet je ervaren. Voor elk evenement wordt de wens van de klant vertaald naar originele activiteiten op unieke locaties. Er wordt bij alles moeite gestoken in beleving en sfeer. Niets is te gek. We denken pro-actief mee met klanten en maken van obstakels creatieve mogelijkheden. Werken bij Down South Events voelt daarom ook niet echt als werken!

Lees meer

Stijn - Eventmanager
Stijn - Eventmanager

Als u nog twijfelt aan wie u uw opdracht gaat geven om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen, dan ga ik u nu overhalen! Down South Events overdrijft als het ware in alles. Dit is deels te danken aan eigenaresse Giulia, die alles tot in de kleinste details perfect wil hebben... Down South Events is een held als het gaat om maatwerk. Wij zorgen dat de dag precies zo loopt zoals u deze graag zou willen beleven.

Lees meer

Nadine - Eventmanager
Nadine - Eventmanager

Via een stageplek ben ik bij Down South Events terechtgekomen, en natuurlijk blijven hangen! Persoonlijk zie ik mijn taken niet als werk. Down South is namelijk als een familie die ik zelf heb gekozen. Met heel veel plezier samen verzorgen wij voor de gasten een zo leuk mogelijke beleving!

Lees meer

Max - Eventmanager
Max - Eventmanager

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacyverklaring pagina.OK